Κάθε ιστορία επιτυχίας ξεκινάει με μια ιδέα..

Με ιστορία που χρονολογείται από το 1888, οι αρχικές αξίες του Pago εξακολουθούν να ισχύουν σήμερα. Η πράσινη διακριτική φιάλη συλλαμβάλει στο μυστικό της έντασης στην γεύσης μέσα από ένα ευρύ φάσμα νόστιμων φρουτώδεις γεύσεων.

Οι χυμοί Pago παράγονται από φυσικά φρούτα, που προέρχονται από τους καλύτερους καλλιεργητές φρούτων στον κόσμο. Προσφέρουν μια ιδιαίτερη εμπειρία. Η παραδοσιακή Αυστριακή μάρκα είναι σήμερα απαραίτητη σε κάθε μπαρ, καφέ και εστιατόρια σε όλη την Ευρώπη και είναι επιθυμητή από τους καταναλωτές σε περισσότερες από 30 χώρες παγκοσμίως.

Απο το 1888

Κάθε ιστορία επιτυχίας ξεκινάει με μια ιδέα. Η ιδέα του Pago ήταν για τους αγνούς φυσικούς χυμούς. Από το 1888 μέχρι σήμερα κάθε γουλιά του Pago είναι κάτι το ιδιαίτερο - μια καθαρή και μοναδική απόλαυση

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ PAGO

1888
1888

Η αρχή

Η αρχή

Ο Αυστριακός Jakob Pagitz ίδρυσε την εταιρεία μαζί με τον αδελφό του Franz. Οι πρώτες γεύσεις  ήταν μήλο, φραγκοστάφυλο και φραγκόσυκο.

1920
1920

Πρωτοποριακή τεχνική αγνού φυσικού χυμού

Πρωτοποριακή τεχνική αγνού φυσικού χυμού

Το 1920 ο Jakob Pagitz Junior εντάχθηκε στην οικογενειακή επιχείρηση και ανέπτυξε μια μοναδική τεχνική στους χυμούς.

1949
1949

Το Όνομα

Το Όνομα

Το όνομα PAGO γεννήθηκε: από τις τρείς πρώτες επιστολές του ιδρυτή της εταιρείας και το πρώτο γράμμα της γερμανικής λέξης (Obst) -καρπός.

1977
1977

Απόκτηση και διεύρυνση της συλλογής

Απόκτηση και διεύρυνση της συλλογής

Η  μεγαλύτερη Αυστριακή ζυθοποιία αναλαμβάνει τον Pago, του δίνει πρόσβαση σε ένα τεράστιο δίκτυο διανομής στην γαστρονομία στην Αυστρία.

1989
1989

Το νέο μπουκάλι για την διεθνή αγορά

Το νέο μπουκάλι για την διεθνή αγορά

Ο Pago ενώ κατέχει ηγετική θέση στην Αυστριακή γαστρονομία, ανακαλύπτει για πρώτη φορά δυναμικό και εκτός συνόρων. Το νέο διεθνές πράσινο γυάλινο μπουκάλι με το κίτρινο καπάκι γεννιέται.

2002
2002

Ώθηση εξαγωγής

Ώθηση εξαγωγής

Οι χυμοί Pago κατακτούν την Ευρώπη. Ο Pago διατίθεται πλέον σε 16 ευρωπαϊκές χώρες και εκπροσωπείται στις μεγαλύτερες χώρες με δικές του εταιρείες διανομής. Κατέχει επίσης ηγετική θέση στην αγορά της Ιταλίας, της Κροατίας και της Γαλλίας.

2013
2013

125 χρόνια Pago και εξαγορά απο την Eckes-Granini

125 χρόνια Pago και εξαγορά απο την Eckes-Granini

Ο Pago γιορτάζει 125 χρόνια από την ιδρυσή του. Η εταιρία περνάει στα χέρια της Eckes-Granini, η οποία έχει ένα διεθνές σήμα στο χαρτοφυλάκιό της.